MURER- OG ENTREPRENØRFIRMAET
Ole Sommer A/S

Solidt håndværk og omhu i detaljen

Firmaet Ole Sommer er et seriøst og kvalitetsbevidst byggefirma, som i 2019 kunne fejre sit 50 års jubilæum.
Arbejderne fordeler sig hovedsageligt på erhvervsmæssige opgaver; for kommuner, forsyninger, totalentreprenører, samt private udviklere mv. Vi lægger stor vægt på at formidle løsningsmodeller som dækker de behov og ønsker, kunden måtte have. Vor indgangsvinkel til opgaverne er at finde den bedste løsning for kunden, indenfor behov og økonomi, frem for kompromiser og nemme løsninger.

Vi udfører og garanterer et godt håndværk, efter både traditionelle og moderne konstruktions principper, og har altid været stolte af kvaliteten af de udførte opgaver. I egenproduktion har vi følgende håndværksfag; Jord,- Kloak,- Beton,- Murerarbejder, samt brolægningsarbejder.

Vi lægger meget vægt på at have gode samarbejdspartnere, hvilket gør det til en selvfølge at indgåede aftaler kan overholdes.

0 +
Års erfaring
0 +
Projekter gennemført
+
Millioner mursten lagt

Se hvad vi kan hjælpe dig med

Sten på sten i en hel generation

Med mere end 50 års brancheerfaring har murermester Ole Sommer – sammen med familien og nære medarbejdere – opbygget et murer- og entreprenørfirma, baseret på solidt håndværk, kombineret med det bedste i tiden.

Fra firmaets stiftelse i 1969 har firmaet således stille og roligt forøget sin aktivitet og driver i dag ca. 60 ansatte og besidder en større maskinpark. Halvdelen af medarbejderne har haft deres virke i firmaet mellem 10 og 25 år, hvor de med deres erfaring er medvirkende til firmaets målsætning om kvalitet til bygherrens tilfredshed.

I 2006 blev ejerkredsen ændret da Morten Sommer overtog firmaet gennem et glidende generationsskifte.

Opgaverne spænder vidt, lige fra bolig- og erhvervsbyggeri, byggemodning samt kloaksepareringer fortrinsvis i fagentreprise for erhvervslivet og det offentlige. I mindre grad udfører vi også hoved/totalentreprise.

Morten Sommer har – sammen med sine formænd – det overordnede tilsyn med bygge- og  anlægsprojekterne.

Ole Sommer A/S er stolt sponsor af

Scroll to Top