ER DU VORES NYE PROJEKT/ENTREPRISE LEDER?

 

Sætter du en ære i godt håndværk? Og vil du være ansvarlig for udførelsen af det? I dette job får du mulighed for netop dette.

Hos Murer- og Entreprenørfirma Ole Sommer a/s vil du blive del af mange vidtspændende opgaver – lige fra mindre opgaver af fagentrepriser samt omfattende råhus entrepriser på krævende byggeprojekter. Du får stort råderum og frihed i din dagligdag og udvikler samtidig din rolle som Projekt.

Vores firma er bygget på solidt håndværk og med mere end 50 års erfaring i branchen. Vi beskæftiger ca. 50 mand, og vores arbejde er hovedsageligt baseret på fagentreprise inden for jord, kloak, mur og beton.

Vores opgaver strækker sig typisk i en radius af 40 km omkring Skanderborg.

Gå forrest med opgaveløsninger  
Som projektleder får du ansvaret for byggeledelsen jord, kloak, belægning

Du overtager typisk projektet efter licitationsfasen med ansvar for planlægning og ledelse af både egenproduktion samt underentreprenører igennem byggeriet og frem til aflevering.

Koordinering af byggeriet og samarbejde med kompetente kollegaer
Du instruerer du vores timelønnede medarbejdere i dagens arbejde, koordinerer med øvrige entreprenører, udarbejder KS, afstemmer materialer og bestiller nyt, hvis der er behov for det.

Endvidere deltager du i indkøb af ydelser fra underentreprenører og leverandører

Du vil typisk være ansvarlig for flere pladser og projekter på samme tid. Der vil være løbende sparring med chefen og de øvrige entrepriseledere omkring blandt andet byggeprocessen, koordinering af medarbejdere og bestilling af materialer.

Solid faglighed og erfaring med byggeledelse
Du er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller byggetekniker med solid håndværksmæssig baggrund og erfaring som f.eks. tømrer eller murer.

Vi forestiller os, at du:

  • har 2+ års håndværksmæssig erfaring og gerne 5+ års erfaring inden for byggeledelse
  • er habil bruger af Word, Excel og Outlook – CAD er en fordel, men ikke et krav
  • udviser engagement og gerne vil bidrage til at gøre os endnu bedre
  • er selvstændig, udadvendt og imødekommende over for kollegaer og medarbejdere såvel som kunder

Send din ansøgning
Relevante ansøgninger overdrages til virksomheden, der løbende kalder til samtale, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger sendes til Jens Otto Grabau på mail jog@JobOtto.dk. Har du spørgsmål vedr. stillingen kan Otto kontaktes på 20 22 97 36

Forventet opstart snarest, vi holder løbende samtaler til vi finder den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top