Erfaren struktør søges!

Er du en erfaren struktør med et skarpt øje for detaljer og som gerne vil bidrage med at sikre en høj kvalitet i de projekter, vi arbejder for? Så er det måske dig, vi leder efter til vores veletablerede team hos Murer- og entreprenørfirmaet Ole Sommer A/S.

Stillingen kort fortalt:
Vi søger en dedikeret struktør, der kan bringe sin ekspertise og erfaring ind i vores dynamiske team. Som en betydelig del af vores hold vil du være med til at sikre, at vores projekter lever op til vores vante høje standarder.

Vi arbejder på forskellige projekter for både private og offentlige bygherrer, så du får mulighed for at bringe din faglige kunnen i spil i forskellige set-ups.

Dine kvalifikationer inkluderer:

  • En baggrund som struktør, gerne med en faglig uddannelse indenfor området eller med en relevant erfaring, som medvirker til, at du kan træde selvstændigt ind i opgaveløsning hurtigst muligt.
  • Du har kørekort og du har erfaring med maskinkørsel.
  • Du har sans for detaljerne og har en kvalitativ tilgang til din egen udførsel, hvorved du sikrer, at vi kommer solidt i mål med vores arbejder.
  • Du medbringer en positiv og proaktiv tilgang til arbejdet, og vil gerne bidrage til konstruktivt samarbejde på byggepladsen.

Hvad du kan forvente:

  • Forskellige opgaver indenfor faget – nyetablering og reparation af kloak, etablering vedr. vand og varme.
  • Du får mulighed for at arbejde på en bred vifte af projekter, hvor kvalitet, sikkerhed og ordentlighed er i front.
  • Du får mulighed for at arbejde sammen med erfarne fagfolk, som er åbne for nye perspektiver og i øvrigt gerne deler ud af egen know-how.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til både seriøsitet og sjov, fordi vi tror på, at det bedste arbejde udføres med et smil på læben.
  • Du får mulighed for at deltage i sociale arrangementer, som arrangeres flere gange årligt af virksomheden eller personaleforeningen.

Er stillingen noget for dig, så send et fyldestgørende CV til Morten Sommer på mso@olesommer.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 30917781 for at høre mere om stillingen.

Vi indkalder løbende til samtaler, så fat pennen snarest. Vi ansætter, når vi har den rigtige kandidat.

Scroll to Top